Urk Bouwt is een samenwerkingsverband van ondernemers in de bouw die kwaliteit en service hoog in het vaandel hebben staan. De ondernemers van Urk Bouwt staan stuk voor stuk persoonlijk garant voor hun geleverde werk. En dat alles met één doel: al uw wensen op woongebied naar tevredenheid realiseren!

Urk Bouwt: voor kwaliteit en betrouwbaarheid

Als u bouwplannen of onderhoudsplannen heeft, wilt u dat uw plannen door degelijke vakmensen worden uitgevoerd. Mensen die staan voor hun werk. Dát is de kracht van Urk Bouwt: de aangesloten ondernemers zijn allemaal specialist in één of meer aspecten op het gebied van wonen. Van de bouw of het onderhoud aan gebouwen tot de inrichting of financiering van uw woning. Ze zijn geselecteerd op hun vakkennis en uitstekende reputatie als het gaat om de kwaliteit van het werk dat ze leveren. Samen staan de ondernemers van Urk Bouwt voor kwaliteit, degelijkheid en betrouwbaarheid.

Urk Bouwt: een ijzersterk merk

Urkers zijn van oudsher harde werkers, niet bang om de handen uit de mouwen te steken. Al eeuwenlang trotseren ze met hun vissersschepen de stormen op de Zuiderzee en later de Noordzee om in het levensonderhoud van hun gezinnen te kunnen voorzien. De ondernemers van Urk Bouwt hebben stuk voor stuk deze arbeidsmoraal in zich. Het zijn kleine ondernemers, waardoor u in de meeste gevallen direct contact heeft met de vakman zelf. Ondernemers die openstaan voor overleg, die stáán voor het werk dat ze met hun medewerkers leveren en die aanspreekbaar zijn óp het geleverde werk.

Urk Bouwt: van alle markten thuis

De ondernemers van Urk Bouwt bieden samen een complete dienstverlening op het gebied van bouwen en wonen. Van onderhoud tot nieuwbouw, van renovatie tot verbouwingen en van advies tot realisatie en inrichting. De service van Urk Bouwt is specialistisch maar uitgebreid: variërend van bouwbedrijf tot dakdekker, van hovenier tot bouwadviseur en van schildersbedrijf tot verzekeringsspecialist. Al uw (ver)bouwplannen worden uitgevoerd door specialisten in hun vakgebied.

Waarom kiezen voor Urk Bouwt?

Heeft u plannen voor (ver)bouw of onderhoud? U bent bij Urk Bouwt aan het juiste adres als u betrouwbare bouwspecialisten zoekt, die maatwerk en kwaliteit leveren voor een redelijke prijs. Wij bieden voor al uw (ver)bouwvragen een passende oplossing, die qua budget en uitvoering helemaal aansluit op uw wensen. De voordelen van Urk Bouwt voor u als klant op een rij:

• Urk Bouwt-ondernemers werken kleinschalig: u kunt de ondernemer zelf rechtstreeks aanspreken
• Urk Bouwt biedt een complete dienstverlening op bouwgebied: van advies tot realisatie
• Bij Urk Bouwt wordt uw opdracht uitsluitend uitgevoerd door vakspecialisten
• Urk Bouwt-ondernemers zijn geselecteerd op hun kwaliteit en betrouwbaarheid
• Urk Bouwt-ondernemers stemmen hun werkzaamheden onderling af: daar heeft u als klant veel gemak van!
• Urk Bouwt biedt ook oplossingen voor specialistische bouwvragen die niet vaak voorkomen.

Meer informatie over: Urk Bouwt

urk bouwt